De bedste outfits fra København Vintage 2017

I dag er der præcis tre måneder til messen, København Vintage, slippes løs i VEGA for anden gang, og vi har svært ved at få armene ned over hvor meget vi glæder os. Vi glæder os til vintage i lange baner, en lille drink i baren, god musik og aller mest – vi glæder os til jeres smukke outfits! Der er vist ingen tvivl om at vi har Danmarks absolut bedst klædte gæster, se bare herunder.

Vi elsker simpelthen at se alle jeres flotte og kreative outfits, som så fint viser hvor bredt et begreb vintage er – her er både plads til højt hår, store kjoler, ekstravagante hatte, blanke sko og sløjfer i halsen. Vi håber I har lyst til at gøre ligeså meget ud af jer af selv d. 8. april og har I brug for lidt inspiration, er her en lille kavalkade af nogle af de bedste outfits fra København Vintage 2017.

Vi glæder os til at se jer!