Interview: Vintagevenskab

IMG_4285.JPG

Lis, Annette og Helle mødte hinanden første gang til et pinup-event i Odense, kemien var god og siden da har de været veninder med en fælles forkærlighed for vintage. Lis og Helle bor på Amager, mens Annette bor i Odense – og nu er det efterhånden blevet en tradition at mødes til denne slags vintagearrangementer.

Vi mødte de tre veninder til Vintage Vinter i Absalon. De havde slået sig ned på balkonen til en hurtig frokost for at samle energi til endnu en runde blandt vintagestativerne og havde heldigvis tid til en hurtig snak. Alle tre var enige om at arrangementet var hyggeligt, men drømte alligevel om endnu mere vintage og foreslog spøgefuldt at vi indtager Forum næste gang. Indtil videre må de tre vintageentusiaster dog nøjes med København Vintage VEGA d. 8. april, som de heldigvis også lover os at komme til.

Har I købt noget i dag?

Indtil videre er det kun Lis som har haft heldet med sig – en smuk, sort hat fra 1950’erne, som passer perfekt til dagens outfit. Men når de er færdige med frokosten, sætter vintagejagten ind endnu en gang.

IMG_4286.JPG

Tak for besøget, vi glæder os til at se jer i VEGA d. 8. april!


Læs også:

> Nanna: Denim og dyreprint passer til alt!