Sådan får du en stand til København Vintage

Vintage Divine   til København Vintage 2017 i VEGA

Vintage Divine til København Vintage 2017 i VEGA

Selvom København Vintage først løber af stablen 8. april 2018 får vi allerede nu mange henvendelser omkring booking af stande, så her kommer en lille servicemeddelelse til alle interesserede: 

Standende til messen København Vintage 2018 er endnu ikke sat til salg, men vi forventer at kunne lave de første bookinger i starten af det nye år. Både private og professionelle er meget velkomne til at deltage, så længe du/I vil har originalt vintagetøj og -tilbehør fra 1920-1979 at tilbyde. Nogle af vores udstillere har enkelte varer som er før 1920 og nogle efter 1979 – og det er helt fint. Det vigtigste er at størstedelen af standens sortiment ligger indenfor den fastsatte kategori, så vi kan blive ved med at tilbyde vores gæster det bedste udvalg af originalt vintagetøj og -tilbehør. 

Vil du have besked, når det er muligt at ansøge om stand til København Vintage 2018, så send os en mail herunder:

Navn *
Navn

Vi glæder os til at høre fra jer!


ArrangementerPia Storm