Nanna: "Denim og dyreprint passer til alt"

IMG_4543.JPG

Lørdag d. 4. november var der dømt Vintager Vinter i Absalon og ud over en række prægtige stande, havde vi også besøg af de fineste gæster som var ude efter vintage i alle afskygninger. Vi er altid nysgerrige efter at høre om jeres fund, derfor fangede vi Nanna til en hurtig snak om denim, dyreprint og genbrug.

Nanna, som på dagen var klædt i lilla fra top til tå faldt selvfølgelig også for en lilla 70'er-jakke, som måtte med hjem: "Detaljerne er simpelthen for sindssyge. Det er vildt, at den er næsten er ubrugt,". Vi studerede detaljerne og kanter sammen – og det er rigtigt: Jakken – en skindjakke med lammeuld og håndtrykt print lavet i Hemsedal, Norge – har ingen brugs- eller slidmærker overhovedet. "Det er også det, genbrug kan," fortsætter Nanna. "Man finder noget ordentlig kvalitet, som ikke går i stykker efter tre vaske." 

Derudover har Nanna en forkærlighed for denim og dyreprint, som hun mener passer til alt, mens sort er lidt sværere at få til at passe med noget som helst, og viste os et af sine andre køb: "Kan man se, at kjolen glimter?" En lang, smal kjole i slangeprint med guldglimmer, som Nanna vil bruge til årets julefrokoster. Og ja, ingen tvivl om glimmeren!

Nanna syntes, at Vintage Vinter i Absalon var hyggeligt og overskueligt, og, som den drevne vintagemessegænger hun er, har hun selvfølgelig allerede sat kryds i kalenderen, når der er messe igen i Vega.

IMG_4541.JPG
IMG_4542.JPG

Tak for snakken, Nanna, og på gensyn!


InterviewsPia Storm