Kom i biografen med Vintage Social!

funnyface_fb.jpg

Som optakt til årets vintagemesse København Vintage får du onsdag d. 14. marts en eksklusiv mulighed for at opleve Audrey Hepburn-filmen, Funny Face, på det store lærred. Filmen bliver vist i den charmerende københavnerbiograf Vester Vov Vov og med i billetten er et glas bobler og en kort kostumeintroduktion inden filmen – og en lille goodiebag til at tage med hjem.

 

Inden vi slukker lyset og sætter filmen i gang, vil der i salen være en kort introduktion af vintageekspert Pia Storm om kostumedesignet i Funny Face. Langt de fleste kostumer i filmen er skabt af den legendariske kostumedesigner, Edith Head, men også Hubert de Givenchy har kreeret flere af Audrey Hepburns kjoler. Head og Givenchy blev da også nomineret til en Oscar i kategorien Bedste Kostumedesign, men måtte overlade statuetten til Orry-Kelly som stod bag kostumerne til Les Girls.

 

Om Funny Face

Filmen Funny Face (dansk titel: forelsket i Paris) er løst baseret på Broadway-musicalen af samme navn med musik af Gershwin-brødrene. Hovedrollerne spilles af Audrey Hepburn som den introverte bognørd, senere model, og Fred Astaire som modefotograf. Filmen blev nomineret til fire Oscars i 1958, herunder for bedste kostumedesign.

 

> Husk at du kan opleve Think Pink! vintagemodeshowet til København Vintage d. 8. april i VEGA som er inspireret af de flotte kostumer fra Funny Face. Læs mere her.

 

funnyface_4.jpg
funnyface_1.jpg
funnyface_2.jpg
funnyface_3.jpg

Billeder fra filmen Funny Face. Alle billeder fra Bluescreens.net

 

Læs også:

> Sådan får du en stand til København Vintage

ArrangementerPia Storm