Få vintagenyhederne først!

Vil du have Vintage Socials nyheder direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi elsker at få post og aller hyggeligst er det selvfølgelig med et godt, gammeldags håndskrevet brev med frimærke og kærlige hilsner. Men håndskrevne breve egner sig derimod ikke så godt til hurtige nyheder, det gør den digitale version derimod. Derfor har vi nu oprettet Vintage Socials nyhedsbrev, som du kan modtage direkte i din indbakke med brandvarme nyheder, masser af inspiration og gode tilbud.

 

Tilmelder du dig Vintage Socials nyhedsbrev får du bl.a.:

· Nyheder om vores arrangementer, bl.a. vintagemessen København Vintage

· Særlige konkurrencer og rabatkoder

· Mulighed for at købe billetter til vores arrangementer før alle andre

 

Vintage Socials nyhedsbrev udkommer 1-2 gange om måneden med relevante vintagenyheder. Vi håber selvfølgelig at du bliver hængende, men bliver du træt af os, kan du afmelde nyhedsbrevet når som helst.

KBHVintage_Batch3(12of86)CA1_8109_2.jpg
ArrangementerPia Storm