Konkurrence!

fn92_konkurrence.jpg

Vind 2 billetter til den eksklusive vintageudstilling 'Think Pink!' på den Franske Ambassade fredag d. 2. februar!

D. 8. april viser Pauli Tvilling, designer og indehaver af FN92 vintagemodeshowet Think Pink! til København Vintage 2018. Men fredag d. 2. februar kl. 16 kan du allerede opleve de mange smukke kreationer til en eksklusiv udstilling på den Franske Ambassade i forbindelse med Copenhagen Fashion Week

Udstillingen er baseret på silhuetterne, som Hubert de Givenchy lavede til Audrey Hepburn til filmen Funny Face og efter grundig søgen er det lykkedes Pauli Tvilling at samle de franske og skandinaviske vintagemodeller, der nu udstilles eksklusivt på den Franske Ambassade.

Det er ikke muligt at købe billetter til udstillingen, men vi har til gengæld været så heldige at få muligheden for at forære to væk til jer! 

 

Deltag i konkurrencen på Facebook – trækker vi lod om billetterne fredag d. 26/1. 

 

Held og lykke!

 

Læs også: 

> Efterlysning: Herretøj til København Vintage