Ansøg om en stand til København Vintage 2018

Vil du have en stand til Danmarks største vintagemesse i VEGA d. 8. april? Så er det nu du skal søge. Vi har stande i alle størrelser i Store VEGA, Lille VEGA og Foyeren, og håber at alle kan finde en stand som passer deres behov.

For at blive taget i betragning til en stand, kræver det at du har originalt vintagetøj og -tilbehør fra 1920-1979 du vil sælge.  Nogle af vores udstillere har enkelte varer som er før 1920 og nogle efter 1979 – og det er helt fint. Det vigtigste er at størstedelen af standens sortiment ligger indenfor den fastsatte kategori, så vi kan blive ved med at tilbyde vores gæster det bedste udvalg af originalt vintagetøj og -tilbehør. Har du særligt ekslusive varer fra 1980'erne hører vi også gerne fra dig.

KBH_Vintage_WEB_Batch3-7647_2.jpg
Arrangementer, NyhederPia Storm