Årets bedste skattejagt!

kbh-vintage_19_fb_cover.jpg

Selv om vi kun lige er trådt ind i efteråret, er vi glade for allerede at kunne afsløre datoen for forårets store vintagemesse København Vintage: søndag d. 31. marts 2019.

Endnu en gang byder vi på masser af vintage, god underholdning og lækre tærter i lange baner og glæder os til at få besøg af landets mest velklædte gæster i VEGAs historiske rammer. VEGA blev bygget i 1956, hed oprindeligt Folkets Hus og er tegnet af Vilhelm Lauritzen. Bygningen står i dag (næsten) præcis, som den gjorde dengang og er en historisk perle i det københavnske gadebillede.

Billetter til København Vintage 2019

Billetterne til København Vintage 2019 bliver sat til salg senere på året. Vil du have besked som en af de første og få muligheden for at få fat i vores begrænsede antal VIP-billetter, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Ansøg om en stand til København Vintage 2019

Vil du have en stand til Danmarks eneste vintagemesse i VEGA d. 31. marts 2019? Så er det nu du skal søge.