100 eksklusive VIP-billetter

KBH_Vintage_WEB_Batch3-7703.jpg

Årets julegave er landet – du kan nemlig nu købe almindelige billetter og VIP-billetter til Danmarks største vintagemesse København Vintage d. 31. marts 2019 i VEGA. Som noget nyt kan du både få almindelige billetter eller vores særlige VIP-billetter, som giver dig adgang til messen 15 minutter før alle andre, samt en goodiebag med produkter fra bl.a. Sneaky Fox, Tante Te, COACH-parfume og Anthon Berg som udleveres på dagen. Der er kun 100 VIP-billetter til salg, så du skal være hurtig, hvis du vil have en – og måske give en i julegave?

Almindelige billetter – 75,-

En almindelig billet indeholder:

  • Entre til messen

  • Et stk. tøj eller taske i garderoben

VIP-billetter – 150,-

En VIP-billet indeholder:

  • Entre til messen 15 minutter før alle andre

  • Et stk. tøj eller taske i garderoben

  • En goodiebag med produkter fra bl.a. Sneaky Fox, Tante Te, COACH-parfume og Anthon Berg. Goodiebag’en udleveres i VEGA d. 31. marts.

Pia Storm