Vintage Vinter: De mest stillede spørgsmål

20160313-KøbenhavnVintage_2016405_2.jpg

Vi glæder os til at åbne dørene til Vintage Vinter på søndag i Absalon og håber at se en masse af jer! Flere af jer har skrevet til os og et par af spørgsmålene går igen – her kommer svar:


Hvad koster det at komme ind?

Til årets Vintage Vinter er entreen ganske gratis!

Vil der være vintage til mænd?

Vi har hørt at flere sælgere vil have et lille udvalg af vintagetøj til mænd, men forvent at langt det meste er dametøj. Vi ville gerne kunne tilbyde jer mere vintageherretøj, men er udfordrede på at finde nogen som sælger det – giv os gerne besked, hvis du kender nogen eller selv vil sælge vintageherretøj på en af vores kommende messer.

Vil der være vintagetøj i forskellige størrelser?

Der er uden tvivl vintagetøj i mange forskellige størrelser, men hvilke kan vi ikke svare konkret på – det kommer helt an på hvad sælgerne har med. At købe vintagetøj er lidt af en skattejagt og man kan derfor aldrig være sikker på at man finder lige det, man drømmer om i sin størrelse – andre gange kan man til gengæld være heldig at finde en masse som passer perfekt. Så husk at gardere dig med en god portion tålmodighed og prøvevenligt tøj inden du tager på vintageskattejagt.

Læs vores artikel her om hvorfor vintagetøj ofte er mindre end moderne tøj.

Vi glæder os til at se jer!