Årets plakat!

kbhvintage_18.jpg

Årets vintagemesseplakat er endelig kommet fra tryk og klar til at blive sendt ud til alle de butikker som du kan finde til København Vintage d. 8. april i VEGA. Denne gang kredser temaet om den lyserøde farve med udgangspunkt i det store 'Think Pink!' vintagemodeshow som kan opleves på Store VEGAs scene kl. 13.

Illustrationerne er som altid kreeret af fotograf og illustrator Niels Ditlev som har arbejdet sammen med mange store, danske virksomheder som – lige som os! – elsker hans markante streg og vintagestil, bl.a. Carlsberg, Tivoli, Toms og DSB.

ditlevposterart.com kan du se flere af hans smukke plakater og også købe sidste års messeplakat, som vi stadig er vilde med!

Vi glæder os til at se jer til lyserød stemning og smukke kjoler i VEGA d. 8. april!