Vil du være en del af vintageholdet?

KBH_Vintage_WEB_Batch3-7637.jpg

Vi søger frivillige til København Vintage 2018 – vil du være med?

Som frivillig til København Vintage er du med fra start til slut og bliver en del af vores seje vintage-team som hjælper os med at stable messen på benene. Du må ikke være bange for at tage fat, for der er en del praktisk arbejde der skal ordnes, til gengæld lover vi at du også får masser af tid til selv at opleve messen. Vi sørger selvfølgelig også for mad og drikke og et stort backstage-rum hvor du kan lægge dine ting og slappe af i sofaen sammen med de andre frivillige. Når dagen er slut garanterer vi en kæmpe krammer en lækker goodiebag som tak for din indsats.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om at være frivillig til København Vintage, så skriv til caroline@vintagesocial.dk

 

Læs også:

> Praktisk info om vintagemessen