Vind en Børge Mogensen gyngestol

vindgyngestol.jpg

*Samarbejde med FDB Møbler*

 

FDB Møbler blev stiftet i 1942 med tanken om at skabe smukke og funktionelle møbler til alle – og samme gælden også den dag i dag. Der kommer stadig nye designs til sortimentet, men mange af FDB Møblerne er de samme fra den gang mormor var ung og alligevel nutidige og populære som aldrig før.

 
“Mit mål er at frembringe ting, der vil tjene mennesket, placere mennesket i hovedrollen i stedet for med djævelens vold og magt at tilpasse mennesket til tingene”, sagde Børge Mogensen som var den første leder af FDB tegnestuen fra 1942.

 

Vind en Børge Mogensen-gyngestol til København Vintage

Børge Mogensen var en af grundpillerne i FDB tegnestuens kæmpe succes i 1950’erne. Han designede stolen J52, som siden blev raffineret med gyngemeder og blev til gyngestolen som vi kender i dag. J52 er et enestående eksempel på, hvordan Børge Mogensen lykkedes med at designe smukke og funktionelle møbler til en fornuftig pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

D. 8. april kan du opleve et mindre udvalg af FDB Møblerne til København Vintage i VEGA – og så kan du endda vinde en klassisk, støvet grøn Børge Mogensen gyngestol til en værdi af 3.999,-. Reglerne for at deltage i konkurrencen finder du ved FDB-standen i VEGAs Foyer.