Kom til 1950'er-fest i Holbæk

Annonce i samarbejde med Andelslandsbyen Nyvang

Kunne du tænke dig at tage et smut tilbage til 1950'erne? Bare for en enkelt dag? Udlev drømmen lørdag d. 16. juni, når Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk åbner op for arrangementet Farlig Ungdom med fokus på 1950'ernes farverige og amerikanskinspirerede ungdomskultur.  

071A0055.jpg

Rejs tilbage i tiden og oplev stemningen fra 1950'erne i Andelslandsbyen Nyvang, som byder på en hel dag (kl. 12-02), hvor du kan få sat håret i en passende frisure, købe vintagetøj, smage maden fra dengang, høre live rock'n'roll, få danseundervisning og deltage i konkurrencen om at blive årets Frøken eller Hr. Nyvang. Og meget, meget mere. Festen vil foregå mellem 1950’er-landsbyens Brugsforening, Forsamlingshus, kirke og Vognmandsforretning, der vil være befolket af landsbybeboerne, som inviterer indenfor i stuerne og til smagsprøver i køkkenerne.

Læs om arrangementet herunder og find meget mere information her.

 

Smag på 1950'ernes mad

I det store madtelt serveres dagen og aftenen igennem ”Varme hunde”, bøfsandwich, salat, milkshake, popcorn og icecream sodas. Der vil også være salg af vand, øl, vin og 50’er cocktails. I cafeen Madam Blå serveres en lækker 3-retters menu til dem, der ikke gider den nymodens ungdomsspise. Til frokost kan man bare droppe ind – til aften skal 3-retters menuen bestilles på forhånd.

 

Bus fra København

For bare 75,- kan du komme tur/retur til København. Meget belejligt kører bussen fra Hovedbanegården kl. 17 for de gæster som har været til Vintage Garden Party i Tivoli forinden. Og kører retur til hovedstaden kl. 01.30.

Derudover kører der en gratis shuttle-bus mellem Andelslandsbyen og Holbæk station, så man kan komme let og hurtigt til toget. Shuttle-bussen skal ikke forudbestilles.

071A0133.jpg

Overnat i Andelslandsbyen Nyvang

Har du lyst til at overnatte i Andelslandsbyen er du velkommen til at medbringe din campingvogn eller telt eller book et værelse i lejrskolen. 

 

Vintage shopping

Udover god underholdning og lækker mad er der også mulighed for at gøre et vintagefund i en af de mange stande:

Pin-up workshop, Rockabilly Style, Morfars Moustache, Rockahula, Lili-Marleen, Dazzerling Darlings, MamaDot, My 50s closet og Frk. Lilla

Er du klædt i 1950’er-tøj på dagen, har du muligheden for at deltage i konkurrencen om at blive kåret som Frøken eller Hr. Nyvang med fine præmier.

 

Billetter

Billetter kan købes via Billetto eller i døren og koster 120,- pr. stk (50,- for børn 8-15), men er du chauffør i et veterankøretøj eller kan danse jitterbug, swing eller lindy hop – og kommer i dit fineste 50’er tøj – får du gratis entre til Farlig Ungdom. Skriv til formidlingsinspektør Line Jandoria Jørgensen på lj@andelslandsbyen.dk for at få kodeordet til Billetto, så du kan forudbestille din gratis billet.

 

Se mere

Læs mere om Farlig Ungdom og følg med på Facebook, som løbende opdateres om nyheder om dagen.

Pia Storm