Cart 0

Næste Vintage Social marked:

Vintage Salon

17. november kl. 11-17

2019-09-16 01.14.38 1.jpg

Vi elsker vintage

Det gør du sikkert også, og i så fald – velkommen hjem, vintageven.

Siden 2016 har vi arrangeret to vintagemesser årligt i København og har indtil videre to mere på programmet, Vintage Salon d. 17. november 2019 og Vintage Social Fashion Fair d. 26. april 2020.

Kunne du tænke dig en stand til vores næste marked? Læs her hvordan du ansøger.

 Vintage skal opleves i virkeligheden

2019-06-16 08.14.05 1.jpg

Klimavenligere garderobe

Der var en gang hvor genbrugstøj primært var for teenagere med sparsomme SU-budgetter, for nørderne der dyrkede en særlig stil eller den mindre skare som satte en dyd i at gå på skattejagt. I dag er genbrug, secondhand og vintage langt mere almindeligt, blandt andet på grund af den voksende interesse for bæredygtighed. Modeindustrien er af flere omgange udnævnt som en af de store klimasyndere da der bliver produceret alt for meget (og for dårligt) tøj til vores behov på bekostning af jordens sparsomme resourcer.

Mange virksomheder lytter heldigvis til forbrugernes efterspørgsel på mere bæredygtighed og gennemsigtighed, men i en overophedet tid hvor klima er på alles læber, er det udfordrende at finde ud af hvem der reelt gør en forskel. Vi vil ikke gøre os til dommere for hvad de andre gør, men en ting kan vi love: Vi har været klimavenlige hele tiden – også før det blev moderne.


 Instagram @vintagesocialdk