Back to All Events

Farlig Ungdom - 1950'er fest i Holbæk


071A0055.jpg

Arrangementet FARLIG UNGDOM emmer af den farverige, amerikanskinspirerede ungdomskultur, når 1950’erne gøres levende lørdag d. 16. Juni. Der sættes fokus på teenagekulturen kulturelle udtryk i mad, musik, mode, motorkøretøjer og moral.

Dagen igennem vil der strømme Rock’n’roll ud af højttalerne og der var mange forskellige historiske indslag, som på forskellig vis fortæller noget om tiden. Der vil også være underholdning med Per Rock som DJ, danseundervisning, musikquiz, dansekonkurrence, kåring af frøken Nyvang og meget mere. Om aftenen går bandet Silver Cats på scenen og spiller op til fest. I baren sælges fadøl og lækre 50’er cocktails.

Earlier Event: June 16
Tivoli Vintage Garden Party
Later Event: September 27
Foredrag: Vintage