Back to All Events

Tivoli Vintage Garden Party

28685097_10155164604612021_6649023061162983424_o.jpg

Tivoli, Vesterbrogade 3, København V

Tivoli indbyder atter engang til sommerens smukkeste lørdagsudflugt i historiske omgivelser med swingmusik, picnichygge og vintagetøj. 

Midt på dagen optræder Tivolis Ensemblet uden croonere eller divaer. Plænen er helliget den håndspillede og hårdtswingende dansemusik, leveret af Tivolis eget orkester, Tivoli Ensemblet. I samarbejde med de entusiastiske swingdansere har kapelmester Peter Jensen tilrettelagt repertoiret, så alle med lyst til at danse kan deltage på det store dansegulv under åben himmel. 

Medbring din egen picnickurv og tæppe, og slap af i græsset. Før koncerten spilles fortidens swing- og jazzmusik fra højtalerne.

I løbet af dagen vil der også være aktiviteter og historiske lege, som alle kan deltage i.

Tøj: 
Vintage Garden Party fejrer traditionen om at klæde sig pænt på. Iklæd dig dit mest stilfulde tøj med inspiration fra dengang din mor, bedstefar eller tip-tip-oldemor gik i Tivoli. Dette er ikke et kostumeevent, og arrangementet genskaber ikke et bestemt årti.  Vi vil se dig i dit smukkeste og mest stilede outfit, hvor du hylder fortidens gode stil - præcis sådan som du foretrækker og fortolker den.