Back to All Events

Minimesse: Vintage Vinter

IMG_4114.JPG

Absalon, Sønder Boulevard 73, København V

For andet år i træk gang holder Vintage Social vintagemarkedet Vintage Vinter i Absalon, hvor du kan finde smukke vintagekjoler, varme vinterfrakker, glitrende vintagesmykker og meget andet godt til vinterens kolde måneder og festlige højtider. 

I Absalons cafe er der mulighed for at købe frokost, kaffe og kage som kan nydes på balkonen med udsigt over alle de flotte stande.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig dag med masser af lækre vintagefund – og her er det helt legalt at bidrage til den gode stemning med rød læbestift, flotte hatte, store kjoler og andet festligt! Og så er entreen endda ganske gratis.

Tilmeld dig eventet på Facebook og bliv løbende opdateret om nyheder:

Earlier Event: October 25
Foredrag: Vintage
Later Event: November 14
Foredrag: Vintage