Back to All Events

København Vintage 2019

kbh-vintage_19_fb_cover.jpg

København Vintage d. 31. marts 2019, kl. 11-17 i VEGA

København Vintage er en kærlighedserklæring byen vi elsker og et håb om at kunne give tilbage til de butikker og mennesker, som gør så meget for at drysse lidt ekstra magi over hverdagen. 

København Vintage er landets eneste messe med originalt vintagetøj og -tilbehør samt enkelte udvalgte stande med vintageinteriør og -møbler. Messen består af nogle af Danmarks og Sveriges bedste vintagebutikker, samt private samlere, som alle repræsenterer det bedste, man kan finde indenfor kategorien. Det er ikke kutyme at prutte om priserne, men der kan uden tvivl gøres mange gode handler i dagens anledning. 

Billetterne til København Vintage 2019 bliver sat til salg senere på året. Vil du have besked som en af de første og få muligheden for at få fat i vores begrænsede antal VIP-billetter, så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Earlier Event: November 18
Vintage Movie Makeover