Udstiller: Else Schneider

Sidste år rykkede Louise Rahbek, indehaver af vintagebutikken Else Schneider, fra Amager til Ærø, men heldigvis kan vi stadig lokke hende (og vintageguldet) med til København Vintage.

Read More
Pia Storm
Udstiller: Tina Oppenlænder

Tina Oppenlænder og hendes søster sælger tøj fra deres mors vintagebutik til København Vintage – og der er uden tvivl gode fund at gøre. Vi glæder os til at se det hele!

Read More
Pia Storm
Udstiller: Vintage 199

Vintage 199 har med sine to butikker på Østerbro et stort udvalg af vintage på både damer og herrer – og d. 31. marts kan du gå på skattejagt i deres stand til København Vintage i VEGA.

Read More
Pia Storm
Udstiller: Jacob Bille

Det er ikke uden grund at der gang på gang er tætpakket med mennesker på Jacob Billes stand, for her er der altid vintageguld at finde. Vi glæder os til at se hvad der kommer på stativerne i år!

Read More
Pia Storm
Udstiller: Rockabella Vintage

Søndag d. 31. marts kan du møde Rockabella Vintage som både byder på vintagetøj til damer og herrer, smykker og mange andre fine vintagefund til København Vintage i VEGA.

Read More
Pia Storm
Udstiller: Karina Kristensen

Karina Kristensen er privat samler, vintageentusiast og har et særligt godt øje for fine vintagefund – og d. 31. marts sælger hun ud af sin garderobe til København Vintage 2019 i VEGA.

Read More
Pia Storm
Udstiller: Stylistuniverset

Endnu en gang gæster Stylistuniverset København Vintage i VEGA med masser af lækre vintagekjoler og fine accessories, så kig forbi hvis din garderobe trænger til en farverig forårsopgradering. 

Read More
Pia Storm
Udstiller: M.E.Antik & Vintage

M.E. Antik & Vintage skuffer aldrig når det kommer smukke silkeskjorter, lækre accessories og fine vintagekjoler – vi glæder os til at se jer igen til København Vintage i VEGA!

Read More
Pia Storm
Udstiller: Hansen Retro

Charlotte og Claus har over mange år opbygget en stor samling vintagetøj og er i forvejen vante sælgere på de københavnske loppemarkeder – og i år har vi fornøjelsen af at byde dem velkommen i VEGA til København Vintage 2019.

Read More
Pia Storm
Udstiller: Danish Vintage

Danish Vintage sælger unikke vintagesølvsmykker fra bl.a. Henning Koppel, Georg Jensen og Herman Siersbøl – og d. 31. marts kan du besøge deres stand til København Vintage i VEGA.

Read More
Pia Storm
Udstiller: Ciras Vintage Shop

Hos Ciras Vintage Shop kan du købe eller leje det perfekte vintageoutfit til din næste fest eller vintage event. Kig forbi Ciras stand til København Vintage i VEGA og bliv inspireret.

Read More
Pia Storm