Udstiller: Vintage Divine

2.2.jpeg

Der er ingen tvivl om at Vintage Divine fra Aarhus er en af Danmarks bedste vintagebutikker pga. sit store udvalg og gode kvalitet. Og igen i 2019 er vi stolte af at kunne præsentere butikken til København Vintage i VEGA.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Jeg tager en masse originale vintagekjoler fra 1930’erne - 1960’erne med, samt et udvalg af aftenkjoler, bluser, nederdele, spadsererdragter og accessories fra samme periode. Alt er vasket og strøget og i den bedste kvalitet. 

Desuden vil der være en lille afdeling, hvor jeg vil præsentere mine memery vintage style sko-modeller. Jeg tager alle de forskellige modeller med, så det bliver muligt at prøve og finde den helt rigtige størrelse. 

 

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Jeg har utrolig mange unikke og sjældne vintagefund i min samling, men jeg har en helt særlig fantastisk smuk rustrød silkevelour Charleston-kjole, som jeg en gang fandt i et dødsbo. Kjolen lignede bare en krøllet klud i bunken, men da den blev dampet, kom den smukkeste 20’er kjole frem med de fineste detaljer og i en perfekt stand. 

Se meget mere:

Vintage Divine

memery

Pia Storm