Udstiller: Morfars Moustache

Morfars Moustache holder normalt til i Slagelse, men d. 31. marts 2019 får vi endnu en gang fornøjelsen af alle deres lækre vintagevarer til både damer og herrer til København Vintage i VEGA.

Hvad har I med til København Vintage 2019?

Til København Vintage 2019 vil vi endnu engang fylde stativerne med unikke vintage-skatte fra 1940-1970’erne. Vi har en stor kærlighed til hverdagstøjet fra dengang, hvilket vil afspejle sig i vores sortiment: kjoler, bluser, nederdele og en masse tilbehør som tasker, smykker, hatte osv. En masse små stykker spændende historie fra en svunden tid. Der vil selvfølgelig også være et fint udvalg til herrerne. 

Hvad er jeres bedste vintagefund nogensinde?

Når man handler med vintagetøj kommer man mange spændende steder hen i jagten på ”nye” varer. Men et sted har alligevel brændt sig særligt fast i vores hukommelse. Vi blev i efteråret kontaktet af en idrætsforening i Sverige, der havde arvet et helt hus fra en velhavende dame i byen. Det viste sig, at damen havde bevaret en særdeles omfangsrig garderobe, bestående af langt over 400 beklædningsgenstande fra 1940-1970’erne. Tøjet hang på bøjler, som var det nystrøget og størstedelen var skræddersyet af en lokal skrædder. Et helt liv på bøjler. At få lov til at videreformidle en sådan personlig historisk tidslomme, føler vi som en meget stor ære. 

Du kan finde udvalgte skatte fra hendes garderobe på vores stand til vintage messen.

Se meget mere:

MorfarsMoustache.dk

Facebook

Instagram