Udstiller: Lusefine

Vintagemässa 2019.jpg

Igen i år har vi fornøjelsen at få besøg af svenske udstillere, bl.a. Lusefine som sælger det fineste vintagebørnetøj og originalt vintagestof til dem som vil sy selv. Vi glæder os!

Hvad har I med til København Vintage 2019?

Vi fyller bilen med fint och färggrant från 60, 70 och 80-talet:  För de minsta: Färgglada våroveraller och jackor, mössor, dopklänningar, sommarklänningar, påslakan, filtar mm. För alla andra: Massor av tyger i metervara till kläder och inredning.

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Mitt bästa vintagefynd er nog en ring jag köpte på antikmässan i Helsingborg för snart 10 år sedan. Inget jättedyrt, en svensk silverring från 60-talet med lite annorlunda design, men så mycket jag har använt den. Till vardags och fest - I valet och kvalet är det liksom nästan alltid den som passar bäst.

Se meget mere

Lusefine.se

Facebook

Instagram