Udstiller: Ciras Vintage Shop

Hos Ciras Vintage Shop kan du købe eller leje det perfekte vintageoutfit til din næste fest eller vintage event. Kig forbi Ciras stand til København Vintage i VEGA og bliv inspireret.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Mit speciale er at hjælpe folk med blive dresset på til en bestemt anledning – det kan være de skal deltage i en temafest, udstille sammen med deres veteranbil på en Concours de Charme (hvor påklædning skal passe til bilens tid og type), til Hatteparade på Sofiero Classic, eller Goodwood Revival i England… Hos mig kan de leje deres outfit for et par dage – eller de kan bede mig finde lige dét udstyr, der passer til deres stil, størrelse, tidsalder og bil – for at købe og beholde!

Jeg medbringer nogle billeder med eksempler, hvordan jeg har hjulpet i sådanne tilfælde. Jeg tager også et ganske lille udvalg af mine kjoler, frakker, jakker og habitter med. Tøjet vil jeg helst vise hjemme i min butik…  

Endelig medbringer jeg en stor del af mine smykker, hatte, tørklæder, briller, slips, butterfly – kort sagt: tilbehør til både damer og herrer. Dette sælger jeg naturligvis ud af på messen!

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Jeg er helt ny på dette marked! Startede officielt op i 2018. Indtil da, har jeg shoppet for at klæde min mand og mig selv tids typisk på, så vi passede med de veteranbiler, vi tog på udstilling med!

I starten af 2017 fik jeg tilbudt et parti smykker og smykkedele fra en smykkeforretning, der var lukket i 1956! – Det var mere, end jeg selv kunne bruge, og dét blev start skuddet til at jeg gik i gang med at købe op til min nuværende butik. Så det må siges at være MIT bedste fund.

Se meget mere

Ciras.one

Facebook

Instagram

Pia Storm