Udstiller: Frk. Lilla Vintage

Igen i år har vi fornøjelsen af at byde Tilde fra Frk. Lilla Vintage velkommen til København Vintage – vi glæder os til at se alle hendes fine sager i VEGA.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Sprudlende og farverige vintagekjoler i alle afskygninger! Foråret står for døren og der skal luftes blomstrede kjoler i smukke snit, perlehalskæder, nylonstrømper, fine tasker og unikke sko! Jeg er særligt glad for 1930'erne, 1940'erne og 1950'erne og derfor har jeg flest items typisk den tid. 

Jeg har været i gemmerne og fundet nogle ret fantastiske ting, som jeg næsten ikke nænner at skille mig af med! Dog ved jeg at det der får nyt liv til KBH Vintage, altid kommer i gode hænder!

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Et fund er det ikke, men det jeg er allermest glad for i mit vintage-klædeskab, er en pels jeg har fået af en veninde til min mormor. Hun var som en ekstra mormor til mig og da hun forærede mig den for over 15 år siden, blev jeg pavestolt! Den kommer KUN på ved ekstra særlige lejligheder og hænger resten af tiden fint til pynt, sammen med min mormors armbåndsur, som jeg også var heldig at arve. 

Se meget mere

Frklillavintage.dk

Facebook

Instagram

Pia Storm