Udstiller: Karina Kristensen

Karina Kristensen er privat samler, vintageentusiast og har et særligt godt øje for fine vintagefund – og d. 31. marts sælger hun ud af sin garderobe til København Vintage 2019 i VEGA.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Min stand vil være fyldt med fine fund fra min egen samling, da den for længst er vokset ud af klædeskabet. Man vil blandt andet kunne finde en masse skønne 50’er og 60’er kjoler samt jakker og tilbehør. Jeg vil også medbringe et lille udvalg af fine gamle smykker. Min personlige smag er meget alsidig og dette vil være tydeligt i det jeg medbringer til messen, som vil være alt fra blomstrede hjemmesyede sommerkjoler til perlebroderede cocktailkjoler.

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Jeg købte engang en kjole fra 1940’erne af en ældre dame på et loppemarked. Kjolen lå gemt blandt en masse nyere hverdagstøj og hun ville kun have 10 kr for den og det er lige netop fund som dette, der gør det sjovt og særligt at gå på skattejagt. 

Pia Storm