Udstiller: M.E.Antik & Vintage

M.E. Antik & Vintage skuffer aldrig når det kommer smukke silkeskjorter, lækre accessories og fine vintagekjoler – vi glæder os til at se jer igen til København Vintage i VEGA!

Hvad har I med til København Vintage 2019?

Til København Vintage tager M.E. Antik & Vintage et stort udvalg af fantastiske skjorter og kjoler med fra tidslommen 50-70’erne. Hver en kjole eller skjorte er unik i lækre farver og med masser af detaljer fra svundne tider. 
Vi har fået suppleret vores lager af vintagetøj op til vintagemessen, så I kan forvente et superflot sortiment af blandt andet skjorter i silke og hotte kjoler fra tiden, samt accessories der måske passer til netop dit valg. 


Vi glæder os helt vildt til at præsentere vores sidste nye fund for jer!

Se meget mere

Facebook

Instagram

Pia Storm