Udstiller: Danish Vintage

Danish Vintage sælger unikke vintagesølvsmykker fra bl.a. Henning Koppel, Georg Jensen og Herman Siersbøl – og d. 31. marts kan du besøge deres stand til København Vintage i VEGA.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Danishvintage.dk medbringer genbrugs- og vintagesmykker i ægte sølv. Over årene har vi oparbejdet et unikt og stort udvalg sølvsmykker, som ingen andre. ”Det er i sandhed individuelle kunstgenstande, der på bedste vis repræsenterer den danske kulturarv. Det er virkelig unikke og smukke sølv smykker. Derfor kalder vi konceptet for ’Smykker med historie’. Gå på opdagelse i deres sortiment af brugte vintagesmykker i forskellige stilarter. Du kan forvente at se et større udvalg i kategorierne: ringe, brocher, armbånd, halskæder, øreringe i alle prisklasser, så der er noget at vælge i mellem.


Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Evald Nielsen broche af sølv, gennembrudt front med blade og perlestaf, monteret med tre større og to små cabochonslebne månesten. Brochen er designet og lavet omkring år 1900, hvor Skønvirke-stilen præger dansk smykkekunst. Evald Nielsen (1879 - 1958) smykker er nogle af Danmarks mest eftertragtede. De danske sølvsmede var i perioden særligt optagede af flora og fauna, hvilket også kommer til udtryk i denne broche, hvor vilde blomster og planter er et tilbagevendende motiv. Samtidig skabte man farvespil med cabochonslebne halvædelstene som ametyst, månesten, agat og karneol.

Jeg vandt denne unikke broche på auktion. Brochen er 10 cm lang og 6 cm bred og blot ét af de fineste sølvsmykker som jeg har været heldig at finde. Alle vores smykker er stemplet med sølvstempler og de fleste af dem har også designer stempler. F.eks. er denne broche stemplet 830S EN. 

Se meget mere

DanishVintage.dk

Facebook

Instagram

Pia Storm