Udstiller: Stylistuniverset

Endnu en gang gæster Stylistuniverset København Vintage i VEGA med masser af lækre vintagekjoler og fine accessories, så kig forbi hvis din garderobe trænger til en farverig forårsopgradering. 

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Stylistuniverset finder en masse lækre håndplukkede sager frem til Vintagemessen..  Alt  fra smukke kjoler til briller, brocher, kufferter og fine sko...og jeg hjælper gerne med at give de gode råd til stylingen af din nyindkøbte vintagekjole så du kan bruge den i din hverdags garderobe.. 


Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Min yndlings vintage kjole har jeg nu selv haft i over 10 år og er en kjole fra 50 erne i ren bomuld med væddeløbsheste på, den skiller jeg mig aldrig af med, den er lappet og lappet og jeg elsker den, jeg håber i finder noget på messen der rammer jer lige i hjertekulen og at i vil få glæde af det mange år fremover.

Se meget mere

Stylistuniverset.dk

Facebook

Instagram

Pia Storm