Udstiller: Else Schneider

Sidste år rykkede Louise Rahbek, indehaver af vintagebutikken Else Schneider, fra Amager til Ærø, men heldigvis kan vi stadig lokke hende (og vintageguldet) med til København Vintage i VEGA.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

I år har jeg en masse tøj med fra 40'erne til slut 70'erne. En masse fine kjoler og frakker. En stor del af det vil i år blive solgt til rigtig gode nedsatte priser, så jeg kan få plads til nyt i min insta-butik.

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Mit bedste fund - eller noget at det vintage jeg har været mest glad for var nok tilbage da jeg var i 20'erne og fik foret fra en af min mormors frakker, som var af ocelot og som jeg brugte som en lang vest i mange år…

Se meget mere

Elseschneider.com

Facebook

Instagram


Pia Storm