Udstiller: By Veiling

By Veiling giver gamle smykkedele nyt liv, så de igen kan blive brugt. Se alle de fine smykker på By Veilings stand på scenen i Store VEGA.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Min stand kommer til at bugne af øreringe i skønne materialer som fx emalje og glas fra 1950’-60’erne. Jeg finder smukke vintage smykkedele, som aldrig har været brugt, men som er blevet gemt og glemt på lagre eller lofter i mange årtier. De fine gamle sager sætter jeg på nye ørekroge og -stikkere i Sterling sølv, så de får nyt liv og er klar til brug. 


Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Mit seneste fund er næsten altid mit bedste fund. Jeg bliver bare så begejstret, når jeg åbner en pakke med fine gamle sager. Hver gang overrasker den gode kvalitet og håndværk mig, for det er da fantastisk, at det bare holder på alle måder. Jeg har fx lige købt hårspænder fra 1960’erne, som blev fundet på lageret i et lukket engelsk stormagasin - dem har jeg selvfølgelig også med. 

Se meget mere

Instagram

Pia Storm