Udstiller: A Touch of Vintage

Mød A Touch of Vintage i VEGAs Foyer og find vintagetøj til både damer og herrer, repro-lingeri fra What Katie Did og mange andre fine sager. Vi glæder os til at se jer igen!

Hvad har I med til København Vintage 2019?

A Touch of Vintage er i en rivende udvikling. I foråret 2018 åbnede vi Danmarks første styling salon og der er blevet taget godt imod Vintage Styling Salon. 

I løbet af efteråret har vi for alvor kastet os over herretøjet. Vi har ryddet plads i kælderen og skønt vi ikke er helt i mål har vi nu en rigtig hyggelig og velassorteret herreafdeling, hvor det er muligt at finde beklædning til langt de fleste størrelser takket være vores engelske repro mærke 20th Century Chap. Der kommer til at ske ting og sager på den front i løbet af efteråret så følg endelig med for eksempel via vores nyhedsbrev. Til København Vintage tager vi et udvalg fra herreafdelingens jakkesæt og accessories med.

Når alt det er sagt skal kvinderne endelig ikke blive bekymret, vi har fortsat et stort udvalg af kjoler, tasker, hatte og accessories som vi naturligvis tager et udvalg af med i VEGA. Da det hele løber af stablen lige før foråret for alvor står på spring vil vi nok tage forskud på de lunere temperature og medbring farvestrålende kjoler, lettere overtøj og stråhatte.


Hvad er jeres bedste vintagefund nogensinde?

Karen, ejer af A Touch of Vintage: ”Hvis fund involverer en skattejagt så må mine bedste fund være de to kjoler jeg havde med hjem fra New York i 2017. Ved et tilfælde var jeg på ferie i New York samtidig med Manhattan Vintage Clothing Show. Vi havde et tæt program men jeg kunne lige klemme et hurtigt besøg ind. Det var godt jeg kun havde 1,5 time for hold nu fest der var mange fine ting. Jeg købte to kjoler på øjemål og heldigvis passede de perfekt. Klart nogle af mine bedste fund.

Dertil kommer det jo at der er den fordel ved at eje en vintagebutik at man får lov at se varerne igennem før alle andre. Det betyder at jeg en gang imellem finder særlige ting som jeg beholder selv. Blandt disse skatte er det særligt nogle bomuldskjoler fra 1940’erne som bliver i mit skab til jeg ikke bruger dem mere.”

Vi glæder os til at hilse på jer alle, både kendte ansigter og nye.

PS: Vi har en overraskelse med! Vi har gået og barslet med den i et stykke tid og nu kan vi næsten ikke holde det ud længere…

Se meget mere

Atouchofvintage.dk

Facebook

Instagram

Pia Storm