Udstiller: Thit Birk Petersen

Thit har slået sig sammen med fire andre vintageentusiaster og sammen sælger de ud af gemmerne. Her er alverden at finde til både herrer og damer fra 1920-1960’erne.

Hvad har du med til København Vintage 2019?

Vi er tre gæve piger og to charmerende mænd, der har slået os sammen. Vi har både herre- og dametøj med i alle størrelser, former og farver og fra mange perioder, hvor det ældste er fra 1920’erne og det yngste fra slut 60’erne. Der burde være noget for enhver smag.

Der bliver tætpakket på den lille stand, men der er også god mulighed for at gøre et godt fund.

Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Det må være min brudekjole fra 1910, købt hos FN92 selvfølgelig, og mine brudesko fra 1956 købt på en Facebookgruppe, hvor en kvinde solgte sin mors brudesko. De endte hos mig og hun medsendte moderens slør! Det var så fint! Nu skal sko og slør indgå i en udstilling på Magasin Museum. Det er da fantastisk, og jeg elsker historien bag samt at tingene lever videre og bliver ved med at fortælle historier.

Se meget mere

Instagram 

Pia Storm