Udstiller: Vintage Styling Salon

Har du brug for hjælp til vintagefrisuren, så kig forbi Vintage Styling Salon i VEGAs Foyer.

På København Vintage kan vi i Vintage Styling Salon fejre 1 års fødselsdag og vi glæder os til at byde jer velkommen, da vi traditionen tro tager stole og krøllejern med i VEGA. På dagen laver vi kun opsætninger, det tager 45 min og prisen er 250 kr, du kan booke tid allerede nu på mail til booking@vintagestylingsalon.dk.

I salonen får vi i løbet af marts det helt nye kosmetikmærke Fatale Cosmetics, som laver bæredygtigt make-up i vintagestil. Til en start er det tre læbestifter i de fineste røde nuancer, perfekte til dit vintage-look. Vi glæder os rigtig meget til at præsentere dem for jer i VEGA. 

Og for at herrerne nu ikke skal føle sig helt overset, så skal vi jo huske at vi har åbnet en barberstol i salonen. Det er altså muligt for os at tilbyde herrerne en skægtrimning eller en barbering med ragekniv. Vi har inviteret Simon vor barber med i VEGA, så kom forbi og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Se meget mere

Vintagestylingsalon.dk

Facebook

Instagram

Pia Storm