Messe: København Vintage

Danmarks eneste vintagemesse for tøj og tilbehør 1920-1979

 
lyserød_blok.jpg
kbh-vintage_19_fb_cover.jpg

København Vintage d. 31. marts 2019, kl. 11-17 i VEGA

København Vintage er en kærlighedserklæring byen vi elsker og et håb om at kunne give tilbage til de butikker og mennesker, som gør så meget for at drysse lidt ekstra magi over hverdagen. 

København Vintage er landets eneste messe med originalt vintagetøj og -tilbehør samt enkelte udvalgte stande med vintageinteriør og -møbler. Messen består af nogle af Danmarks og Sveriges bedste vintagebutikker, samt private samlere, som alle repræsenterer det bedste, man kan finde indenfor kategorien. Det er ikke kutyme at prutte om priserne, men der kan uden tvivl gøres mange gode handler i dagens anledning. 

 

Tøj og tilbehør fra 1920-1979

Der findes endnu ingen klar definition på begrebet vintage, når det kommer til tøj og der er lige så mange holdninger, som der er passionerede samlere. Nogle mener at bare tøjet har 25 år på bagen, så er det vintage. Andre mener at det ikke er ægte vintage med mindre det er ubrugt. Andre igen påstår at der skal være et designermærke at finde, for at det går ind under kategorien. Det kan derfor være lidt svært at blive klog på. Her på vintagemessen er vintage defineret som originalt tøj og tilbehør mellem 1920 - 1979. Der er altså 60 års modehistorie at dykke ned i og utallige måder at bruge tøjet på. 

 

Billetter

Billetterne til København Vintage 2019 kan købes i døren eller via Billetto. Billetten indeholder entre til messen samt et stk. tøj eller taske i garderoben.

Børn under 12 år kommer gratis ind i selskab med en voksen.

 

Årest udstillere

Vores udstillere er messens sjæl og vi gør meget ud af at skaffe de aller bedste til København Vintage. For at sikre at kvaliteten er høj, skal alle derfor først sende en ansøgning for at blive taget i betragtning til en stand. Vi har stadig enkelte stande tilbage, hvis du er interesseret, kan du læse mere om hvordan du søger her.

Årets udstillere til messen vil løbende blive afsløret her på siden.


> Vil du have flere nyheder om København Vintage? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med på Facebook og Instagram.