Husk miniinterview'et

KBHVintage_Batch3(36of86)CA1_8177_of.jpg

Husk at sende svar på miniinterviews og gode billeder i høj opløsning til caroline@vintagesocial.dk. Send det i god tid, så vi har større mulighed for at markedsføre jer som stadeholdere på Vintagesocial.dk, i nyhedsbrevet, på Instagram og på Facebook. 

Skabelon til mini-interview

I 2019 er temaet for Københavnhavn Vintage 'Årets bedste skattejagt'. Vi vil derfor gerne høre, hvilke vintagefund gæsterne kan gøre hos jer til København Vintage og om jeres eget bedste fund. I er velkomne til at svare på spørgsmålene herunder eller selv skrive en kort tekst.

Mini-interviewene bliver postet på Facebook, Instagram og Vintagesocial.dk som en præsentation af jeres stand.

– Hvad har du med til København Vintage 2019?

– Hvad er dit bedste vintagefund nogensinde?

Teksten behøver ikke være særligt lang – fokuser hellere på at tage nogle gode billeder og beskriv f.eks. kort, hvad du forventer at tage med. Læs her vores lille guide til at tage gode billeder:

Pia Storm