På messen 

KBH_Vintage_WEB_Batch3-7637_2.jpg

Vi glæder os til at byde jer velkommen i VEGA d. 31. marts – her er nogle tips til dagen:

På selve messen venter der følgende på jer: 

  • Et skilt med jeres standnummer, navn og antal borde og stativer. 

  • Program for messen og praktiske detaljer vedrørende messen. 

  • De borde og stativer, som I har lejet. 

  • En flok glade frivillige, som vil hjælpe jer på plads. 


Husk selv at medbringe: 

  • Visitkort. 

  • Mobile Pay-skilt. 

  • Evt. dankortmaskine (overvejer I at anskaffe jer en dankortmaskine, kan I undersøge f.eks. izettle). 

  • Evt. nyhedsbrevstilmeldingsliste (hvis I har et nyhedsbrev). 


Få i øvrigt inspiration i rapporten til, hvad folk efterspørger og leder efter på messen. 


Vær tilstede på de sociale medier

Mange gæster beslutter sig først på selve dagen om de dukker op til messen. Hjælp os derfor gerne med at dele billeder og film i løbet af dagen, så vi kan inspirere endnu flere til at at kigge forbi.

En oplevelse for gæsterne

Vær opmærksom på, at det ikke er alle gæster på messen, som er vant til at købe vintage. De har derfor ikke den samme viden om og erfaring med vintage, som I har. Del derfor endelig flittigt ud af jeres viden – både den historiske viden om de enkelte hatte, kjoler osv. og den mere lavpraktiske viden om størrelser, vask osv. Kort sagt: Giv vintageglæden videre! Formålet med messen er – ud over at I selvfølgelig får solgt nogle varer – også at vise, hvad vintage er og kan til både vintage-entusiasterne og de nysgerrige "nybegyndere" og give dem mod til at købe mere vintage i fremtiden. 

Sæt navn og priser på jeres varer

Der er over 30 stande repræsenteret til København Vintage og bare et enkelt prøverum – og vi har flere gange oplevet at tøjet bliver hængt tilbage hos en forkert stand eller bliver i prøverummet, da gæsterne ikke altid kan huske, hvor de fandt det. Derfor er det en god ide at have en god snak med gæsten som vil låne tøjet med i prøverummet og mærke alle varer med sit eget eller butikkens navn, så er det lettere at finde ud af hvor de enkelte dele hører til.

Flere gæster har også efterspurgt tydelige priser på tøjet, så overvej om I har mulighed for at sætte mærker på tøjet inden I ankommer til messen.

Prøverum

Som sagt findes der et stort fællesprøverum og toiletter, hvor gæsterne kan prøve tøjet. Hvordan processen med prøve tøjet foregår er helt op til jer – nogle har en ekstra medarbejder med for at gå med i prøverummet og sikre at tøjet kommer rigtigt tilbage, men de fleste sender gæsterne alene afsted. Er I utrygge ved at tøjet forlader standen, kan I bede gæsten som vil prøve om at få en taske, telefon, pung eller andet i pant – det er helt almindeligt og ikke for meget at bede om.

Pia Storm