Udstiller: Morfars Moustache

VintageVinter1.jpg

Endnu en gang glæder vi os til at se MorfarsMoustache.dk i Absalon med standen fuld af vintageguld og fine vinterfund til Vintage Vinter 2018 d. 11. november

Hvad har I med til Vintage Vinter 2018?

Til Vintage Vinter fylder vi vores stand op med en masse lækkert vintagetøj fra primært 1940-1970erne. Elegante vintage kjoler, klassiske uldfrakker, slacks, strik, bluser og selvfølgelig en masse vintage accessories som f.eks. tasker, smykker og handsker. Vi har tøj med i alle størrelser og vi tager naturligvis også et fint lille udvalg med til herrerne.

Hvilket vintage item synes I at man skal investere i denne vinter?

En klassisk vintage uldfrakke fra 50/60erne er, efter vores mening, altid en god investering – de kan ofte styles med mange forskellige stilarter og er produceret i en tid hvor god kvalitet var i højsædet.

Se meget mere: Morfarsmoustache.dk

VintageVinter2.jpg
Pia Storm