Udstiller: A Touch of Vintage

2.5.jpeg

Hos A Touch of Vintage i Badstuestræde i København glæder de sig til endnu engang at være med til Vintage Vinter 2018.

Hele butikken har været i gang med at samle sammen og planlægge de sidste ugers tid og har et repræsentativt udvalg med fra butikken. ”Blandt andet har vi et godt udvalg af julefrokost-kjoler med, altså kjoler som vil være perfekte til de næste måneders fester” udtaler Karen, ”vi har også fundet nogle hverdagskjoler frem som er lidt kraftigere i materialet og perfekte til de faldne temperaturer.” Der vil også være tasker, sko, handsker og hatte samt et udvalg af vinterfrakker og pelstilbehør. Desuden lover også at medbringe de fine, nye sko som de har været med til at designe. Og mon ikke der på standen også kan findes lidt der glimter…

”Allerede nu er det jo blevet ret koldt, så hvis du lige som jeg har tendens til kolde fingre vil jeg klart anbefale dig at købe en muffe, de er så fine og så er de dejligt varme, dog kan de være vanskelige at bruge hvis man altid transporterer sig på cykel.” anbefaler Karen.

Stefanie er enig i at pels er et must til vinter ”Jeg vil klart anbefale at købe en pelskrave, det er en fin og overkommelig måde at give vinterfrakken et helt nyt look og så varmer det så dejligt” siger hun. Både Stefanie og Karen vil være at finde på standen i Absalon og de glæder sig til at vise alle de fine ting frem.

Se meget mere: A Touch of Vintage

Pia Storm