Udstiller: Frk. Andersen & Hr. Bech sælger ud af garderoben

vintagevinter.jpg

Cille og Steen har garderoben fuld af vintagetøj fra 40-50-60’erne til både damer og herrer – og den 11. november, kan du gå på opdagelse i deres vintagefund.

Hvad har I med til Vintage Vinter 2018?

En del kjoler primært 1940'erne og lidt 50'er og 60'er, cirka str. 36-38-40, nogle smukke pumps fra 1940'erne i sjælden str. 39-40, vintage fake pels capelet og en kort jakke, ligeledes i fake pels. En sammenklappelig høj hat og en 40'er filthat til dame, nylonstrømper, nogle i original emballage, nogle gode stykker vintage stof, lidt strikkehæfter og novelty/sjove smykker.


Herretøj: Atomic Fleck herrejakker i forskellige farver fra 50'erne, og skarpe cardigans og jumpere i rene, gode materialer som uld og cashmere. Flot tredelt jakkesæt i lysebrun og et par skjorter i fin kvalitet. Altsammen i størrelserne tilsvarende medium.


Hvilket vintage item synes I at man skal investere i denne vinter?

Frk. A.: En iøjnefaldende, god ulden frakke i en lækker, klar farve, eller med et stort mønster, dertil lange, velsiddende handsker.

Hr. B.: Uldfrakke med klassisk mønster, et par passende gabardine bukser og lædersko tager man aldrig fejl af. 

Pia Storm