Udstiller: Frk. Lilla Vintage

I år har vi fornøjelsen af at byde Tilde fra Frk. Lilla Vintage velkommen i VEGA for første gang. Vi glæder os til at se alle hendes fine sager i 1. Maj Salen!

Min vintage-verden er stadig lidt hemmelig for mine ellers trofaste Frk. Lilla-kunder, som kender shoppen fra rockabilly, swingkjoler og sprøde amerikaner-biler hele sommeren, men i mine gemmer hjemme i Jyderup, er der et paradis af vintage med særlig fokus på det feminine og ekstravagante inspireret af Marylin Monroe og Audrey Hepburn - pufærmer, røde læber, diamanter - you know: A Girls Best Friend! 

Mit showroom ligger i Jyderup, Vestsjælland. Naturskønt og inspirerende og kun 30 min fra Roskilde. Jeg har åbent efter aftale, så er jeg hjemme er man ALTID velkommen og jeg laver gerne kaffe :-) 

 

Hvor længe har du handlet med vintage?

Til august har jeg handlet med vintage i 5 år som Frk. Lilla.

Jeg elsker vintage fordi der virkelig er kræset om detaljerne! Vintage er smukt og af høj kvalitet! Jeg elsker finurlighederne og historierne den enkelte piece fortæller mig! Jeg inspireres af vintage og ELSKER DET! 

Jeg har elsket tøj og smykker siden jeg var ganske lille (måske er det bare en kvindeting, men jeg syntes at det kan noget helt særligt for mig!).

Jeg har været inspireret af min mormor der fortalte historier om min oldemor, siden jeg kan huske tilbage. Min mormor døde for snart to år siden og særligt vintage og min kærlighed hertil, gør at jeg mindes hende med glæde hver dag. 

 

Hvad medbringer du til København Vintage 2018?

Jeg er ved at finde en masse smukke kjoler frem, smukke perlehalskæder og perlearmbånd, funklende brocher og lidt nips som var det interiøret til Marilyns dressing room. Der sniger sig også lidt Burberry, Louis Vuitton og pels med. Tiden vil være primært 1930-1970. Jeg ligger løbende billeder på FB og IG af de varer jeg tager med til VEGA. 

 

3. Hvilke gode grunde er der til at købe vintage?

Hvis du er interesseret i at føre en historie videre og føre et stykke kunst videre, så skal du købe vintage! Vintage er unikt og har en historie med sig. Jeg har altid interesseret mig meget for tøj og kunst og siger altid “vis mig dit klædeskab, og jeg skal fortælle hvem du er” - den filosofi har jeg stadig - UDTRYK DIG SELV! Brug det smukke tøj og tilbehør! 

 

4. Hvilket vintageårti er dit yndlings? Og hvorfor?

Jeg ELSKER 1950’erne. Da der gik lidt rebel i den, men tiden stadig var fyld med sarte pasteller og meget smalle taljer! Grease og Marylin Monroe - ja en god blanding af dette er min helt store passion. Feminint, sporty, klassisk, originalt - LADYLIKE! Dengang kvinder stadig var sarte og søde, men også var lidt rebelske og udtrykte deres vilde side også. 

 

Mød Frk. Lilla på stand 36 i 1. Maj Salen og se mere på

frklillavintage.dk

Facebook

Instagram

Pia Storm