Udstiller: A Touch of Vintage

Mød A Touch of Vintage på stand 8 i VEGAs Foyer og find vintagetøj til både damer og herrer, repro-lingeri fra What Katie Did og få sat håret i en smuk vintagefrisure. Vi glæder os til at se jer igen!

atov.jpg

Hos A Touch of Vintage i Badstuestræde midt København finder du tøj, smykker, tasker, hatte, sko, lingerie og meget andet i de hyggelige lokaler, hvor der altid er tid til en kop kaffe og en sludder mens der oses.

Til foråret fylder butikken 3 år og har i den periode været i en rivende udvikling. Karen startede butikken på opfordring af en god veninde og kan nu slet ikke forestille sig at lave andet. “Det er naturligvis hårdt arbejde at være selvstændig, men det er også super sjovt og enormt berigende at se det vokse og udvikle sig” siger hun.

A Touch of Vintage er selvklart med på København Vintage 2018 med en masse gode originale varer til både hende og ham. I butikken forhandles både originalt vintage og såkaldt repro til begge køn. Repro er betegnelsen for nyproduceret tøj i gammel stil, reproduktioner. "Tidligere har vi holdt os til udelukkende at tage originalt vintage med på messen, men i år har vi fået lov til at medbringe vores nye herretøjsmærke 20th Century Chap så der er er lidt større udvalg, også i størrelserne” fortæller Karen, hun glæder sig meget til fremvise det hele på messen.

Det er ikke kun herrerne der kan nyde godt af butikkens blanding af gammelt og nyt, A Touch of Vintage medbringer nemlig også deres nyproducerede lingeri fra What Katie Did, et engelsk lingerimærke som udmærker sig ved at lavet lingeri og strømper i stil med moden fra 1940’erne og 50’erne. Det er faktisk muligt at bestille tid til en prøvning på messen, følg linket her: https://www.atouchofvintagecph.com/book-online.

På København Vintage 2017 oprettede butikken en pop-up salon i forbindelse med deres stand i foyeren og de gentager successen i år. I modsætning til sidste år vil det være muligt at booke plads på forhånd, så man er sikker på at få en tid. Det bookes også her: https://www.atouchofvintagecph.com/book-online

Det forlyder forøvrigt at Karen pønser på et nyt tiltag her til april så hold øje de næste par uger.

atov_2.jpg

Mød A Touch of Vintage på stand 8 i VEGAs Foyer og se mere på

A Touch of Vintage

Facebook

Instagram

Pia Storm