Udstiller: How to do Fashion

Vil du lære at sy vintageinspireret tøj som passer din krop perfekt? Så kig forbi How to Fashions stand i VEGAs Foyer d. 8. april.

Jeg elsker alt ved vintage, det feminine og legende, kvaliteten og det personlige udtryk. Men jeg synes det er svært at passe mange af de flotte kjoler, så jeg har lavet en serie af vintageinspirerede symønstre som går fra str 34 til 48, så alle kan være med.

Jeg holder til i København, men min webshop sælger til hele verden. Jeg elsker at lære kvinder at sy smukt tøj til dem selv og det gør jeg i Vanløse.

Til København Vintage tager jeg alle mine snitmønstre med og rigtig gode tilbud på gavekort til sykurser og workshops, hvor du kan lære at sy dit eget vintageinspirerede tøj, som passer dig. Jeg har også lidt bånd og knapper med.

Hvilke gode grunde er der til at købe vintage? 

Nu sælger jeg ikke vintage men symønstre og sykurser. Men hjemmesyet tøj og vintage har en ting til fælles – og det er at man får et helt specielt forhold til tøjet. Man passer bedre på det og værdien ligger i at have tøj som passer til ens krop og personlighed. 

Hvilket vintageårti er dit yndlings? Og hvorfor?

Alt fra 1930 til 1970 hvert årti kan noget forskelligt og det bedste jeg ved er at mikse lidt fra det ene og det andet årti. på den måde kan man gøre det til sit eget.

 

Mød How to do Fashion på stand 7 i VEGAs Foyers og se mere på

Howtodofashion.dk

Facebook

Instagram

 

Pia Storm