Udstiller: Vintage by Bang

Vintage by Bang kommer hele vejen fra Nordjylland til VEGA – og bilen pakket med smukke og farverige 50'er- og 60'er-kjoler!

Vi glæder os!

Der var engang en butik; den er der ikke mere. Men passionen og samlingen af vintagetøj er kun taget til siden. Det startede med franske loppefund, keramiske glasurer, sølvtøj og spejle, men de seneste 10 år har fløjl, silke, trykknapper, blonder, brusende skørter og elegante snit taget over og har vist sig at være en betagende verden. Den har nu altid ligget der, for i eget klædeskab har hele tiden boet en hel del 60’er tøj, som er det, vi selv bærer bedst.
Vi - to voksne kvinder - pop up’er og gør hvad vi ellers kan for at dele passionen og sælge af de mange kjoler, vi har. Så København Vintage er årets festfyrværkeri udi vintageverdenen for os. Mere af det.

Hvis man er til farver, personlighed og unikke stykker tøj er vintage en fantastisk verden. Fornemmelsen af at se og mærke et stykke stof med patina, kvalitet, finurlighed, elegance og ikke mindst historie. Ofte en historie man må gætte sig til - men ikke desto mindre en historie. Hvilket jo også indebærer en fornuftig bæredygtighed, som vi jo sætter stor pris på. Ligesom den bonus at man for yderst fornuftige penge kan købe sig et stykke unikt tøj - og få sig en personlig stil. Det at bryde ud af det til tider yderst konforme modebillede i Danmark, det synes vi om som en perlende, brusende champagnecocktal på en grå regnvejrsdag.

På messen har vi kjoler, kjoler, kjoler, lidt jakker, bluser mm. Og lidt smykker, tasker, tørklæder. Der er sager fra 30’erne og op til 1980. Mest er der fra 50’erne og 60’erne. 
Og så har vi vores brændende lyst til at dele glæden ved vintage med jer med. 

Fysisk befinder vi os i Nordjylland – i Aalborg og i Frederikshavn, men kan også findes på Instagram.

Og vi glæder os så meget!

 

Besøg Vintage by Bang på stand 22 i Store VEGA

 

 


 

Pia Storm