Udstiller: Stylistuniverset

Endnu en gang gæster Stylistuniverset København Vintage med masser af farverige kjoler og fine accessories, så kig forbi stand nr. 2 hvis din garderobe trænger til en forårsopgradering. 

Vi glæder os!

Min lille perle af en butik ligger i Søborg og jeg har været vintagenørd i mange, mange år, dog kun haft butik siden april 2017, men været med på den første messe i Absalon, hvor jeg også havde en lille stand. Jeg har været vintageinteresseret så længe jeg husker det og har altid gået lidt anderledes klædt end mine veninder, har altid været meget optaget af også kunne kontraste det hele, så jeg er ikke og har ikke været en rendyrket vintagepige, men altid været god til at mikse nyt og gammelt, hvilket også afspejler sig i min lille butik hvor nyt repro danser side om side med vintage, retro og nye sko i alle mulige labre farver.

Til København Vintage medbringer jeg dog “kun” vintage, - og det bliver både kjoler, smykker, hatte og hvad jeg ellers kan finde frem til den store dag, og så naturligvis en x godt humør og gode råd til hvordan du kan mikse vintage ind i en moderne garderobe.

Jeg selv er ret fan af 50-er kjoler, syntes at det er et fantastisk snit og mange er i super lækkert bomuld og gode dejlige mønstre, meget feminint og unikt, men alligevel er det super fedt at kunne style en 50-er kjole med et par gummisko, jeg elsker kontraster.

Der er mange gode grunde til at købe vintage, men blandt andet fordi du hurtigt kan skabe dig et unikt look så du ikke ligner alle de andre, men det er nu også ret fedt at tøjet har en historie, det er jo ikke altid historien følger med, men tanken om at din vintage kjole har været rundt omkring i verden og måske brugt til en første date, en bryllupsdag eller en tur i operaen i Paris og jeg kunne blive ved... Tøj med historie er unikt og vi bør bevare alt det vi kan få fingrene i og behandle det med omsorg, så eventuelle syninger og små huller lappes nænsomt.

Til vintagemessen medbringer jeg også sager med historie, både en kjole som har optrådt i operaen i Paris og en kjolefrakke bragt hjem fra New York for mange år siden, hvor den derefter er blevet brugt og pakket fint ned.

Vi ses,

Kærlig hilsen Pia,

stylist og indehaver af Stylistuniverset

Søborghovedgade 58, 2860 Søborg

 

Mød Stylistuniverset på stand 2 i VEGAs Foyer og se mere:

Facebook

Instagram

 

 

Pia Storm