Udstiller: Dazzerling Darlings

Hos Dazzerling Darlings finder du alt hvad et vintagesmykkehjerte kan begære! Vi glæder os til at se alt det der glitrer og glimter!

29341118_10156389652547834_2085992972_n[1].png

Vintage giver os mulighed for at være unikke. Vi elsker at være unikke, vi elsker historie og vi elsker store fortællinger. Vi er særdeles forelskede i de glade tyvere, ja hele art deco æraen er en lækkerbisken for os. 1950'erne er heller ikke værst med rock'n'roll, Hollywood, glimmer og glamour. 1960'ere er også ret hotte. 

Historiens vingesus er drivkraften i vores arbejde, derom ingen tvivl, men det feminine ved datidens kvinder og mode, det er lige så motiverende for os.

Vi har kastet vores vintageentusiasme over modesmykker, ægte smykker, smykker med rhinsten, smykker med ægte sten. Alt sammen vintagesmykker, som vi elsker at linke sammen med historie. 

Historie er fra os set, en fortælling om stilarter, hvad der rørte sig i datiden og små interessante delikate bidder fra en svunden tid. Vi sælger vores smykker, det gør vi for at købe andet vintage. Vi indrømmer blankt, vi er smykke shopaholics. 

Vores navn er DazzerlingDarlings. Vi er Pernille & Marianne, vores mål er at give os selv og andre vintageelskere en fælles platform, hvorfra vi kan dele vores fælles interesse for vintage. Vi deler vores viden, laver små oplæg og svarer meget gerne på spørgsmål. 

Vi har arbejdet sammen som administratorer i 2 år og svinger godt med vores ligheder og forskelligheder. Det giver os en god dynamik. 

Oven i alt dét, der giver os så meget glæde og gode oplevelser, så er køb af vintage en RIGTIG god ting, det set i forhold til vores miljø og støtte til humanitære formål. Second hand er et godt svar på bæredygtighed. Det kan vi li`! 

Vi glæder os til at se jer til messen, det bliver en fornøjelse at vise jer vores store samling ogt byde flere velkomne som medlemmer. 

 

Mød Dazzerling Darlings på stand 29 i Store VEGA og se mere på

Facebook

Instagram

Pia Storm