Udstiller: Fede Lopper

Fede Lopper har den perfekte blanding af vintageinteriør, -kuriosa og lækkert vintagetøj – kig forbi stand 10 i Lille VEGA og se det hele!

Jeg har lager på Frederiksberg og sælger primært mine varer på min webshop og over IG. Min facebookprofil er lidt "død", da jeg aldrig er blevet god til facebook. Desuden tager jeg gerne på relevante udstillinger/messer for at møde kunderne og promovere min virksomhed og mine varer. 
 

Hvor længe har du handlet med vintage? 

Jeg har handlet med brugtvarer siden jeg var teenager. Det har aldrig givet mening for mig, at smide gode ting ud.
 

Hvorfor er du vild med vintage? 

Jeg er vild med vintage, fordi der op igennem industialiseringen er produceret et hav af fine varer, som kvalitetsmæssigt er værd at bevare. Vintage giver også mulighed for at finde unikke ting som naboen ikke har. 

 

Hvad medbringer du til København Vintage 2018?

Jeg medbringer tøj, accessories, småmøbler og tilbehør til boligen fra alle årtier.

 

Hvilke gode grunde er der til at købe vintage? 

Vintage er respekt og kærlighed til de mennesker, som har gjort en indsats for at fremstille noget, som ikke er tænkt som "brug-og-smid-væk"-kultur - en hyldest til dem som ville mere end bare tjene hurtige penge. Vintage er genbrug og genbrug er meningsfuldt i en tid, hvor jordens ressourcer viser sig ikke at være en uudtømmelig kilde.

 

Hvilket vintageårti er dit yndlings? Og hvorfor?

Jeg har ikke et yndlingsårti - jeg er vild med dele fra dem alle. For mig er det kvaliteten der tæller.

 

Mød Fede Lopper på stand 10 i Lille VEGA og se mere på

Fedelopper.dk

Instagram

Pia Storm