Udstiller: Tibberup Høkeren

Igen i år har vi den store fornøjelse af at byde Tibberup Høkeren velkommen til København Vintage. Den gennemførte butik fra Helsingør byder på mange flotte og lækre sager til herrerne (både originalt og repro), som ellers er en mangelvare i Danmark.

Tibberup Høkeren holder til i Helsingør og fører en lang række af varer og artikler, du med garanti ikke finder andre steder. Det meste af det, vi forhandler, har vi nemlig selv sat i produktion. Vi får alt fra små producenter i Vesteuropa, der kun benytter de allerbedste materialer – dette gælder naturligvis også for al vores beklædning og fodtøj. 

Til København Vintage medbringer vi skjorter, Henleys, benklæder og strømper til ham. Indenfor tweed har vi veste og caps med. Derudover har vi uldjakker og arbejdsjakker i molskind. Vi har også pakket Playboy-sko og ørkenstøvler i flere farver med. Mogens medbringer også sit private overskud af ægte vintagetøj til herrer; dette kan være lidt svært at finde i Danmark. Vores tøj repræsenterer perioden 1920-1940. 

Vores beklædning repræsenterer en given periode, men er alt sammen nyproduceret. Vintage giver dig mulighed for at finde din helt personlige stil, også når du er mand. Inden for vintageherrebeklædning er udvalget ret så begrænset, hvorfor vi har valgt små producenter, der stadig fremstiller tøj i god kvalitet og med et gammeldags snit. 

Vi holder mest af 1920, 1930 og 1940, og primært inden for herrebeklædning. For os har det været en personlig interesse i årevis og sjovt at have sin helt egen stil.


Mød Tibberup Høkeren på stand 11 i Lille VEGA og se mere:

Tibberuphoekeren.dk

Facebook

Instagram