Udstiller: Vintage-Tine

Er du på udkig efter farverige 60'er- og 70'er-kjoler? Så kig forbi Tines stand til København Vintage. Tine er privat samler og sælger ud af sine fund på vintagemarkeder og på Instagram, vi glæder os til at byde hende velkommen i VEGA d. 8. april!

Jeg har altid gået med genbrug; vintage. Jagten efter den ultimative vintagestil er sjov.At gå med beklædning ”taget ud af kontekst” gør at man får en personlig stil, at man på en måde er ”ude af tiden” (og moden) men på en måde alligevel er moderigtig, trendy eller avantgarde. Det er en passion for mig at søge efter vintage, og er altid på udkig.

Der er masse af gode grunde til at købe vintage, men primært personlighed og genbrugstanken er tiltalende.

Tanken om at vintage er pre-loved tøj, og at det får et nyt liv med en ny ejer, synes jeg er fantastisk. Hvilke andre fester har netop denne kjole oplevet? 
Bæredygtighedsaspektet synes jeg er en vigtig grund til at købe og bruge vintage. 
Spændende at opleve den historie der er i en gammel kjole, at finde en biobillet eller se hvordan den er syet ud eller ind. Det er nemlig fantastisk ved vintage, at der altid er taget højde for at man kan justere det i størrelsen.


Jeg er fuldstændig passioneret for 60'erne, synes det er et fantastisk årti med enkle kjoler, tit med grafiske mønstre, men er også vild med 70'erne. Til København Vintage har jeg en masse kjoler fra 60erne og 70erne med.


Mød Tine på stand 9 i Lille VEGA og se mere:

Instagram